Bemutatkozás

Kutassy Krisztina Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok, 1995 óta dolgozom kozmetikusként, 2009-ben tettem mestervizsgát, azóta is több kozmetikai továbbképzésen vettem részt, ahol a legmodernebb és eddig a kozmetikában soha nem látott eredményeket biztosító eljárásokat tanultam meg. 2004-ben sajátítottam el a sminktetoválást és kezdtem el sminktetoválóként dolgozni, majd az első külföldi továbbképzésem orvosi mikropigmentációból 2006-ban Hollandiában volt, azóta többször vettem részt külföldön olyan továbbképzéseken, ahol az orvosi- és sminktetoválásban a világ élvonalába tartozó holland, angol, kínai és usa oktatóktól is tanultam. Az így megszerzett tudásommal egyedi sminktetoválásokat készítek, amikkel máshol nem, vagy csak hasonlókkal találkozhat.

A továbbképzéseken megszerzett tudásommal és gyakorlati tapasztalatommal mind kozmetikusként, mind orvosi- és sminktetoválóként olyan eredményeket sikerült elérnem vendégeim megszépítésében, ami biztosítja számukra a tökéletes megjelenés élményét és az ebből eredő maximális magabiztosságot.

A Nouveau Contour cég sminktetováló gépével dolgozom, mert ezt tartom a legbiztonságosabb sminktetováló gépnek (erről bővebben a biztonsági kézi fej, biztonsági tűnél olvashat), amely egyedülállóan a XXI. század digitális technikájával rendelkezik, amit egy Intel ® processzor vezérel.

Szakmai referenciák

Hitvallás

Igazán szerencsések azok az emberek, akik a tanult szakmájukat hobbijuknak is érzik egyben. Ugyanezt mondhatom el én is magamról, hiszen már általános iskolás korom óta arra a kérdésre, hogy "mi leszel ha nagy leszel", egyértelmű volt a válasz: kozmetikus. A kozmetika számomra egyet jelent az emberekkel való foglalkozással, a szépítéssel, és az alkotás művészetével. Örömmel tölt el, ha a vendégeim az arckezelések után több napig érzik bőrükön, hogy tényleg kozmetikusnál jártak, ha megdícsérik az általam készített sminkjüket, mert olyan szépek lettek; ha megkönnyíthetem a hétköznapjaikat a sminktetoválás adta lehetőségekkel - és a vendégek hálásak mindezért. Ennek próbálok megfelelni a munkám során, ez az én hitvallásom.