Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
Az USA-ban 2003-ban történt megalapítása óta az Image hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mint pedig Európában!

Az Image Skincare kezelésekről

Szakemberek ezrei kezdtek el ezzel a termékkel dolgozni, vagy tértek át más hasonló készítmények használatáról erre a termékre. Hihetetlen eredményeket nem csak a szakemberek körében ért el, az Image, hanem a kezelések során a bőr megfiatalítás és arc ránctalanítás terén is. Mesterséges tartósítószertől mentes termékcsalád megoldást kínál az öregedő, érzékeny és rozáceás, pigment foltos, aknés száraz bőrre. A kollekciók között fényvédő és test kezelő termékeket is találunk.

Az Image termékek gyártója fontosnak tartja a környezet védelmet, ezért a termékek parabén mentesek, nem alkalmaznak állat kisérleteket. A gyönyörű bőr az egészséges bőrrel kezdődik. A bőr egészségének megtartásához és javításához hatékony, professzionális orvosi tisztaságú bőrápolási rendszer szükséges. Az üzletekben kapható szemkörnyék-ápoló és egyéb termékek a bőr felszíni rétegre hatnak, az IMAGE professzionális bőrápolási termékek sejtszinten fejtik ki hatásikat, eltüntetik a vékony ráncokat, elhalványítják a napkárt, növelik a hidratáltságot és fokozzák a sejt megújulást. A tényleges és látható hatást még fokozza,  a más termékekhez képest  jóval nagyobb hatóanyag tartalom, és ezek  egyedi kombinációja, valamint  egy terméken belül akár  több bio AHA sav  garantálja a látható eredményt.

Ezeket a termékeket csak képzett orvosoktól vagy kozmetikusoktól szerezhetik be, akik a képzés keretében elsajátították ezt a bőrápolási rendszert.

Az Ön szakembere Kutassy Krisztina 

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra