Ajándékutalvány            online ajándékutalvány vásárlás

Az egyik legkedvesebb meglepetés, egy ajándékutalvány. Meglepetést adunk, de a megajándékozott választja majd meg az ajándékát. Ezzel az utalvánnyal egészen biztosan örömet okozunk ismerősünk, kedvesünk, szerettünk részére, mivel ez mögött az utalvány mögött egy igen széles választék és minőségi szolgáltatás illetve termékek állnak, amiből egy NŐ egészen biztos talál magának való, igazi ajándékot. Miből választhat a megajándékozott, ha ezt az utalványt kapja?


-kozmetikai kezelésből
-bőr fiatalító kúra kezelésből
-orvosi tetoválásból
-sminktetoválásból
-sminkből, alkalmi sminkből
-webshopom teljes termékválasztékából,
kozmetikai és sminkes világmárkákból
Ajándékutalvány

Szeretné meglepni kedvesét kollégáját? Ezért nem kell mást tennie, mint megrendeli online vagy személyesen, a Kutassy Krisztina Kozmetika ajándékutalványát, megválasztja és kifizeti azt az összeget amit ajándékba szánt, leír egy pár kedves sort ami majd rákerül az ajándékutalványra, Öntől a megajándékozottnak. Ezután ha gondolja akár személyesen átveheti az ajándékutalványt, de akár futár szolgálattal azonnal a megajándékozottnak vagy Önnek kiszállíttatom az ajándékutalványt. Ezután többet nem okoz problémát az ajándékozás, csak zsebelje be a megajándékozott Nő elismerő pillantását, egy tökéletes meglepetéssel, a Kutassy Krisztina Kozmetika ajándékutalvánnyal.

*Ha szeretné meglepni cége dolgozóit ajándékutalványommal, kérjen egyedi ajánlatot.

*Az utalvány a kiállítástól számított hat hónapig használható fel. Az utalvány mellé kap egy jelszót sms-ben, ami az Ön és a megajándékozott biztonságát is szolgálja, és ezt rajtam kívül csak Ön ismeri.

*A kiszállítás díjáról részletes információt kap az online vásárlási lehetőségnél. A 21.000.- Ft feletti utalványokat ingyenes kiszállítjuk.