Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
A DTS MG Co. vállalat az emberiség egyik álmával, a bőr megfiatalításával és az öregedés jeleinek kezelésével foglalkozó termékek és hatóanyagok kifejlesztésére specializálódott.

A Genosys vállalatról

A DTS MG Co. vállalat az emberiség egyik álmával, a bőr megfiatalításával, ránctalanítással és az öregedés jeleinek kezelésével foglalkozó termékek és hatóanyagok kifejlesztésére specializálódott.

A cég különösen a transzdermális, mikrotűs kezelésekre összpontosít, ilyen rendszerek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, globális marketinget folytat, együttműködve a világ különböző területein lévő cégekkel. Ránctalanító, szemkörnyék ápoló és egyéb termékeink, melyek gyártását a legjobb orvosi és műszaki specialisták által folyatott kutatás és fejlesztés támogatja, környezetbarát kivitelezésben készülnek, magas minőséggel rendelkeznek, és pontos klinikai eredményeket hoznak.

A műszakilag és tudományos társaságok, kiállítások által elismert termékeinket a világ minden részére exportáljuk. A bőr öregedésének megelőzése és a különböző bőrproblémák megelőzése érdekében a DTS MG folyamatos kutatásokat folytat, melyek hatékonyan válaszolnak a páciensek igényeire.

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra