Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
Ezeket a kezeléseket az EyeCell szemkörnyék-ápoló rendszerrel végezzük., a lehető legjobb hatást nyújtva a karikás szemre, a táskákra és a ráncokra, különösen a kifejezetten erre a célra kifejlesztett szemkörnyék-rollerrel kombinálva.

Szem- és arckezelés

Ezeket a kezeléseket az  EyeCell  szemkörnyék-ápoló rendszerrel végezzük., Ezek a termékek növekedési faktorokból, növényi őssejt kivonatokból és biopeptidekből állnak, a lehető legjobb hatást nyújtva a karikás szemre, a táskákra és a ráncokra, különösen a kifejezetten erre a célra kifejlesztett szemkörnyék-rollerrel kombinálva.

Esetleg az Ön arcán vagy a szemkörnyékén is találhatóak bőrproblémák?

  • Táskák
  • Szarkalábak
  • Sötét karikák
  • Finom ráncok
  • Pigmentáció
  • Dehidratáció, elvékonyodott bőr
  • Duzzadt szemek

Szeretné akár 10 évvel visszaforgatni az időt? Ugye Ön is így van ezzel…. Lehet, hogy az Ön számára is ez lesz a tökéletes kezelés?

Az Eye cell rendszernek köszönhetően, amely forradalmi változást hozhat a megjelenésében ez is elképzelhető…

Nézzük meg, mitől is változik meg a szem környékén a bőr.

A szemünkkel naponta megszámlálhatatlan mozdulatot végzünk – most is miközben olvas – illetve a pislogás is ezt a vékony bőrréteget veszi leginkább igénybe. Ezen a területen igen sok ér fut, de kevés a faggyú és a verejték kibocsátás, ezáltal bőrünk könnyen elveszítheti a nedvesség tartalmát és kialakulnak a szarkalábak.

Mit tehet azért, hogy késleltesse vagy mérsékelje ezeknek a ráncoknak a kialakulását?

A bőre állapota nem mindig azonos a korával, ezt több tényező is befolyásolja. Az öregedési folyamatok sosem a felszínen, mindig a mélyebben található irharétegben kezdődnek, amikor a kollagénrostok, és az őket körülvevő zselés alapállomány elveszíti víztartalmát, a sejtek elkezdenek öregedni és megjelennek a szemkörnyéki ráncok, táskák, szarkalábak, duzzanatok és a pigmentáció. Sejtjei csak akkor lesznek fiatalosak és egészségesek, ha Ön is megadja a szükséges táplálást részükre. A szemkörnyéki dermarollerkezelés nem egy hirtelen, látványos ráncfeltöltést jelent, sokkal több annál. A dermaroller segítségével bevitt sejtépítő hatóanyagok lépésről lépésre dolgoznak  azon, hogy a szemkörnyék bőre visszanyerje egészségét. A kezelések hatására erősebb és rugalmasabb kötőszöveti sejtek veszik át az elöregedő kollagén és az elasztin helyét, tehát lecserélődik a sejtállomány, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat. Ez évekkel viszi vissza a szemkörnyék bőrének életkorát, és így Ön is egy hosszú távú megoldás mellett dönt.

Hogyan segíti ez a dermarolleres kezelés a ráncok eltüntetését?

A mélyen fekvő irharéteg sejtjeit nehéz táplálni. A felhám elszarusodó sejtjei jelentik a legfőbb akadályt, könnyen elnyelik a felvitt krémet, majd a természetes hámlásuk során eltávolítják a felszínről.  Ennek az akadálynak a legyőzésére született meg a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrére kifejlesztett minidermaroller. A parányi mikrotűkkel bátran dolgozhatunk akár az egész szemkörnyéken, hiszen a tűk nem okozhatnak semmilyen sérülést. A felvitt hatóanyagot eljuttatják a hámréteg élő sejtsorához, nagyon enyhe kis szurkáló érzeteket okozva. Az igazi táplálás másik fő akadályát az jelenti, ha túlságosan nagyok a krémekkel bevinni kívánt molekulák. Ezek képtelenek bejutni a mélyebb rétegekbe. Az új generációs hatóanyagok mindig megfelelő molekulamérettel rendelkeznek, így ha eljuttattuk a kiváló hatóanyagokban gazdag készítményeket a megfelelő helyre, sejtjeink képesek lesznek azokat felhasználni és beépíteni. Az erős antioxidánsok, őssejtek, sejtépítő peptidek, aminosavak és a nagy vízmegkötő képességű hyaluronsav biztosítják, hogy a bőrünkben újra egészséges, rugalmas és természetesen hidratált kollagén és elasztin termelődjön. Az öregedés során lelassulnak a folyamatok, ennek ellensúlyozására szükséges stimulálnunk is a sejteket. A hatékony kozmetikumok speciális növekedési faktorokat alkalmaznak, melyek képesek osztódásra bírni a bőr saját kollagén- és elasztintermelő őssejtjeit, a fibroblasztokat. A sejtépítő kezelések hatására újra egészséges és hidratált kötőszöveti rostok kezdik el kitölteni a szemkörnyék bőrét. Az irharéteg természetes úton megvastagszik, a ráncok pedig láthatóan enyhülnek.

A kezelés hatékonysága kúra formában a legjobb, mely kúra 12 alkalomból áll, heti két alkalommal érdemes igénybe venni a szemkörnyéki dermarollerrel való beavatkozást. Nem fájdalmas, ha a szemkörnyék kissé érzékeny, előfordulhat némi kipirosodás, de ez általában  nem jellemző. Aki fél a fájdalomtól, azoknak is tökéletes választás, mivel a 0.25 mm- es tű hossz valóban fájdalom mentesen dolgozik a bőrön, ezért még érzéstelenítő krém használata sem szükséges. Az aprócska roller fej méret lehetővé teszi a teljes szemkörnyék kezelését, egészen a szempillatőig tudunk vele hatékonyan dolgozni, sőt a felsőszemhéj legvékonyabb, leginkább ráncosodó területét is lehet kezelni vele. Már egy – két alkalom után látható az eredmény.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra