Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
Szereti Ön is a szép egyenletes bőrfelületet, beszéljünk akár a pigmentfoltokról, az aknékról vagy akár a striáról, ezzel a kémiai hámlasztással jelentős változást érhetünk el bőrünk állapotában.

Pigmentfoltok kezelése

Problémát okoznak  Önnek is a pigment foltok? Szeretne egy hatásos kezelést?

A pigmentfoltok kialakulásának több okát is ismerjük, így a külső környezeti hatásokat, mint a túlzott napfény, de bizonyos belső hatások is erősíthetik, vagy akár önmaguk is lehetnek okozói, ezeknek a nem kívánatos foltok kialakulásának. Szereti Ön is a szép egyenletes bőrfelületet, beszéljünk  akár a pigmentfoltokról, az aknékról vagy akár a striáról, ezzel a kémiai hámlasztással jelentős változást érhetünk el bőrünk állapotában.

Ezt a kezelést az arcon, a nyakon, a dekoltázson végezzük, de a test többi részén is lehetséges az alkalmazása.

A természetes, növényi eredetű, tartósítószer mentes glikolsavval, tejsavval, mandulasavval és szalicilsavval végzett kémiai peeling (hámlasztás) szükségességét a konzultáció során, a látottak alapján döntöm el. Az általam használt savak speciális állaga lehetővé teszi a biztonságos és kontrollált alkalmazást A bőr tisztítása során meghatározott hatóidőn keresztül dolgozik a sav a bőrön. A hatóidő letelte után egy speciális neutralizáló spray állítja vissza a bőr pH-ját. Ezután tápláló pakolással nyugtatjuk és tápláljuk a bőrt, majd bőrregeneráló krémmel zárjuk a kémiai peeling kezelést. A peeling kezelések után speciális regeneráló krém, illetve fényvédő használata KÖTELEZŐ. A kémiai hámlasztásos pigmentfolt kezelés után 24 órán belül nem használhat szappant, nem borotválhatja a kezelt területet. Kerülnie kell a napozást.

A kezelés, a bőr állapotától és a célul tűzött eredményt figyelembe véve, általában 6 alkalommal szükséges, melyek 2 – 4 hetente ismétlődnek. A kezelés végeztével fél évente egy „emlékeztető” kezelés szükséges az elért eredmények fenntartása miatt.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra