Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
A striák kezelését, azok megjelenését követően mihamarabb el kell kezdeni, minél gyorsabban kezdjük el, annál szebb eredményeket érhetünk el.

Striák kezelése

A striák kezelését, azok megjelenését követően mihamarabb el kell kezdeni, minél gyorsabban kezdjük el, annál szebb eredményeket érhetünk el. A régi striák kezelése, egy rendkívüli, bár nem reménytelen feladat.

A dermaroller önmagában nem elég a striák kezeléséhez, ehhez különleges összetevőjű hatóanyagokra is szükség van.

A rollerezés újrarendezi a károsodott kollagént és elasztint a dermiszben, és új kollagén termelődik. A roller által nyitott mikrocsatornákon át a bőrre felvitt szérum hatóanyagai gyorsan felszívódnak és segítik helyreállítani a károsodott bőrt.  Az alkalmazott krém pedig  vékonyítja  a hegeket és természetes olajokkal védi az egészséges epidermiszt.

A kezelés eredményessége egyénenként változó, a személyes konzultációt követően a látottak alapján lehet az eredményességre ajánlatot adni.

A kezeléseket 4 – 6 héten keresztül, 6 – 10 alkalommal szükséges elvégezni, egyénenként változó.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra