Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
A ránctalanításra kifejlesztett termékcsalád, fantasztikus ultra glikolsavas és retinolos kezeléssel eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és az egészségesebbé válik.

Ránctalanítás

Az eddig, a kozmetikában illetve az otthoni bőrápolások, arckezelések során használt termékek a bőr felszínén fejtették ki a hatásukat, és hidratálták vissza a bőrt. A hagyományos hatóanyagok, vitaminok maguktól nem jutnak le a mélyebb rétegekbe, ezért nem tudnak olyan megújító hatást kifejteni, mint az Image termékei. Az Image kifejezetten a bőr mélyebb rétegeiben és sejt szinten fejti ki a hatását, fokozva a bőr megfiatalítását. Speciálisan kialakított termékcsaládjai  a problémát megelőzik , illetve a már meglévő bőrproblémák esetén újjáépítik a bőr alsó rétegeit vagy struktúráját. A ránctalanításra kifejlesztett szemkörnyék-ápoló és egyéb termékcsalád, fantasztikus ultra  glikolsavas és retinolos kezeléssel eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és az egészségesebbé válik. Az Image Age Less termékcsalád  láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat, frissé és üdévé varázsolják az arcot. Az Image ránctalanító rendszerrel, nem csak Nálam, a kezelés során kapja meg bőre a szükséges táplálást , hanem a mindennapi otthoni  bőrápolás során, Ön is ezt tudja alkalmazni, így biztosítva a bőr folyamatos megújítását.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra