Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében, kíméletesen kombinálja a tejsavat és egyéb fehérítő és világosító hatóanyagok koktélját, melyekkel halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat valamint csökkenti a rozáceás kipirosodást.

Világosító és halványító kezelések

Amennyiben Önnek a napozás során, a terhesség alatt vagy hormonális változás miatt megjelenő  pigment foltok okoznak esztétikai problémát, úgy az Image termékcsalád a megfelelő választás. Nálam, a kezelés során megkapja a szükséges táplálást, majd az otthonában a speciálisan erre a problémára kifejlesztett otthoni ápolási rendszerrel fokozza a hatást.  A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében, kíméletesen kombinálja a tejsavat és egyéb fehérítő és világosító hatóanyagok koktélját, melyekkel halványítja a napozás okozta és öregségi foltokat valamint csökkenti a rozáceás kipirosodást. A bőr láthatóan ragyogó, selymesen puha és rugalmas lesz.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra