Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
Kimagaslóan hatékony termékek, melyek küzdenek az akne ellen, csökkentik a gyulladást, eltávolítják a felesleges faggyút és tisztítják a bőrt, a béta- és alfa-hidroxi sav koktéllal.

Akne kezelések

Kimagaslóan hatékony termékek, melyek küzdenek az akne ellen, csökkentik a gyulladást, eltávolítják a felesleges faggyút és tisztítják a bőrt, a béta- és alfa-hidroxi sav koktéllal. Image clear cell termékcsalád a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat, gyulladás csökkentő hatású, kíméletesen távolítja el a többlet faggyút illetve a baktériumokat, miközben gyógynövény kivonatokkal (teafa, zöld tea, borostyán) hatására a bőr tiszta és friss lesz, halványodik az aktív aknés területek pirossága, megelőzi és jelentősen visszaszorítja a rozáceás bőr kellemetlen tüneteit..Az otthoni bőrápolásra kifejlesztett termékek, a pontos leírást betartva, még fokozzák a termékek hatékonyságát.

Akne kezelés Tiniknek:

A tini aktív klinikai arckezelés azonnal kezeli az akne minden formáját. A szalicilsav, az enzimek, retinol és benzol-peroxid szinergiában hatva távolítja el a felesleges faggyút és a felszíni elváltozásokat. A bőr már egy kezelés után tiszta, friss, egészséges, szép és faggyúmentes lesz.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra