Kutassy Krisztina Kozmetika      +36 70 450 2319
A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja.

C- vitaminos peeling kezelés

A négy rétegben felvitt forradalmi kezelés már egy alkalommal megváltoztatja a bőr megjelenését, ránctalanítását. Az extrém fiatalítást a C-vitamin legkifinomultabb változatával és magas koncentrációjával biztosítja. A glikolsav és a kíméletes, de erős enzimek felgyorsítják a sejtmegújulást és az arc ránctalanítást, eltávolítja az elhalt hámsejteket, ragyogóvá és feszessé változtatják a bőrt már egy kezeléssel. Az enzimek segítségével alapvető fontosságú anti-oxidánsokat és ásványi anyagokat juttat a bőrbe, emeli annak egészségi színtjét,.Ideális minden bőrtípusra, kismamák részére is alkalmazható az Image c-vitaminos peeling kezelés.

Az itt leírtak tájékoztató jellegű információk, nem minősülnek nyilvános ajánlat tételnek! Az Ön számára szükséges kezeléseket a személyes konzutációt követően tudom összeállítani!

Megosztom Facebook-on
Jelentkezek
konzultációra