Sminktetoválás

Minden orvosi- és sminktetoválást hosszú évekig viselünk, ezért a legfontosabb, hogy csak olyan szakemberrel végeztessünk el a tetoválást, akit előzőleg megismertünk, és meggyőzött tudásával referenciáival arról, hogy a lehető legjobb kezekbe helyezzük tartós szépségünket, hisz nagy különbség lehet egy-egy orvosi vagy sminktetováló tudása és tapasztalata között, ezáltal az elvégzett munka minősége és tartóssága között. Természetes smink hatású szem, száj, szemöldök tetoválásokat készítek a legjobb minőségben. Győződjön meg Ön is erről a képgalériámban található fotók alapján, ahol megtalálja a bizonyítványaim másolatát is . Keresse fel a sminktetoválással foglalkozó honlapomat, ahol bővebben olvashat az általam készített sminktetoválásokról, szöveges információkat talál, árakat és nagyítható fotókat is.

www.sminktetovalascentrum.hu

Orvosi tetoválások készítésével látványos esztétikai korrekciót lehet elérni a mellbimbó és udvarának teljes vagy részleges „újjáépítésével”. A hajszálsűrítéssel a foltokban hiányzó haj látványát tüntetjük el, a műtéti hegek tetoválásával vagy szőrzet elvesztés pótlásával pedig megjelenésünket tudjuk tökéletesíteni.

Ajak hasadék betegségek helyre állító műtétjét követően a teljesen „természetes” száj formáját illetve a száj feletti heg korrigálását érjük el vagy vitiligo betegségek esetén a bőrfelület válik egységes színűvé.

Olvasson bővebben erről a témáról a www.orvositetovalasok.hu honlapomon.

Ha fél a fájdalomtól – bár vendégeim nagy része úgy távozik, hogy rosszabbra számított - a szájtetoválás és a legtöbb szem tetoválás készítésekor lehetőség van, külön díjazás ellenében orvos által beadott érzéstelenítő injekció igénybevételére. Egyéb tetoválás készítésekor, helyi érzéstelenítést alkalmazok.

A Nouveau Contour tetoválógép leírása